Välkomna skall Ni vara till vår gemensamma blogg om vår gourmet klubb. Medlemmar i klubben är:

Malin & Ulf, Carola & Mattias samt Joachim & Eva-Lena.

Den första middagen i vårt celebra sällskap avnjöts hos Ulf och Malin.  Middagen befann sig på hög gastronomisk nivå med flera spännande inslag. Vi fick alla uppleva en härligt avslappnad stämning, precis som det skall vara i ett sällskap där man delar samma intresse. Snart är det dax för uppföljaren, Vintermiddag hos Hollanders.  Jag personligen känner ingen press att prestera, bara spänning över vad vi skall bjuda på samt hur det kommer mottagas av Er. Det är så klart lite pirrigt, men ändå på en nivå som är trevlig.

Återigen välkommen till vår lilla blogg, där jag hoppas att vi kan lägga in bilder, recept och tips som vi alla kan komma tillbaka till för att friska upp vårt minne. Vi kan sedan tillaga rätten igen vid ett senare tillfälle, för att njuta och för att imponera på andra bekanta 🙂

Gourmetklubbens blogg skall ses som en kommunikationsyta bland klubbens medlemmar. Den delas inte över Facebook eller andra sociala medier, men är inte hemlig för sökmotorer att hitta till. Tycker vi alla att detta känns bra, låter vi den vara på detta sätt annars ändrar vi sekretessinställningarna.

Smaklig spis!

/Joachim

 

Välkommen till #gourmetcklubanno2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s